EN

کود سیلیکات پتاسیم مایع

عنصر ﺳﯿﻠﯿﺴﯿﻢ از جمله عناصر مفید در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ای گیاهان ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ دارای اهمیت و ﻓﻮاﯾﺪ ﺑﺴﯿﺎری ﺑﺮای ﮔﯿﺎه از ﻗﺒﯿﻞ ﺗﻘﻮﯾﺖ دﯾﻮاره ﺳﻠﻮﻟﯽ، اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ارﺗﺠﺎﻋﯽ ﺳﻠﻮل، اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ ﮔﯿﺎه و اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎری های گیاهی ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﻋﻼوه ﺑﺮ اﯾﻦ، ﻋﻨﺼﺮ ﺳﯿﻠﯿﺴﯿﻢ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﻋﺪم ﺗﻌﺎدل ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ در ﮔﯿﺎه را کاهش داده و ﺑﺎﻋﺚ اﻓﺰاﯾﺶ ﺟﺬب ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﮔﺮدد. ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﻧﯿﺰ در ﻓﻌﺎل ﻧﻤﻮدن آﻧﺰﯾﻢ ها، افزایش سوخت و ساز و ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﺳﻨﺘﺰ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ، بهبود ﻓﺘﻮﺳﻨﺘﺰ، اﻧﺘﻘﺎل ﻗﻨﺪ ها و ﻧﯿﺰ در اﻧﺘﻘﺎل آب و ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ در ﮔﯿﺎه ﻧﻘﺶ دارد.

با توجه به تاثیر عناصر پتاسیم و سیلیسسم در گیاه، مصرف کود سیلیکات پتاسیم مایع ایرامون میتواند افزایش کیفیت محصول، بهبود مقاومت در برابر آفات و بیماریهای گیاهی، بهبود فتوسنتز گیاه و مکانیسم رشد، تقویت گرده افشانی و باروری دانه ها، افزیش سایز میوه ها، افزایش تحمل سمیت گیاه در مقابل فلزات سنگین، تحمل شوری و کاهش تعرق را به دنبال داشته باشد. از طرفی سیلیکات پتاسیم یک قارچ کش طبیعی است و در دفاع از حملات حشرات و قارچ ها به گیاه کمک می کند.

استفاده از این محصول برای درختان میوه، برنج، گندم، جو، توت فرنگی و گیاهان زینتی توصیه می گردد.

این کود در بطری های 1 و 5 لیتری عرضه می شود.

جدول مشخصات فنی

TABLE SPECIFICATIONS TECHNICAL

پتاسیم محلول

(K2O)

سلیسیم محلول

(SiO2)

10%w/v 20%w/v

مزایا :

  • افزایش راندمان تولید غلات به خصوص برنج
  • افزایش استحکام ساقه برنج و افزایش مقاومت گیاه در برابر ورس (خوابیدگی و خم شدن ساقه)
  • افزایش خاصیت انبارداری محصولات باغی و گلخانه ای بویژه توت فرنگی
  • افزایش مقاومت گیاه نسبت به تنش های محیطی و یخبندان و شوری
  • اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﮐﻠﺮوﻓﯿﻞ، بهبود ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﻓﺘﻮﺳﻨﺘﺰ ﮔﯿﺎه و ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﮑﺎﻧﯿﺴﻢ رﺷﺪ

افزایش مقاومت گیاه در برابر بیماری های قارچی و حشرات مکنده

زمان و مقدار استفاده :

  • زمان و مقدار مصرف

زمان استفاده از کود سیلیکات پتاسیم از زمان تشکیل میوه تا اواخر دوره رشد برای درختان میوه و در زمان ساقه دهی به بعد برای گیاهان زراعی بویژه برنج می باشد. با وجود امکان استفاده از این کود به روش محلول پاشی و تزریق به شکل محلول در آبیاری، توصیه می شود این کود به صورت محلول پاشی در اختیار گیاهان قرار گیرد.

 

§      محصولات کشاورزی §      میزان مصرف §      زمان مصرف
§      برنج و گندم §         3-2 لیتر در هزار لیتر آب (محلول پاشی)

§         6-8 لیتر در هر هکتار (آبیاری)

قبل از گلدهی

پنجه زنی

خوشه رفتن و کامل شدن خوشه ها

§      درختان میوه (دانه دار و هسته دار) §         3-2 لیتر در هزار لیتر آب (محلول پاشی)

§         6-8 لیتر در هر هکتار (آبیاری)

بعد از گلدهی، زمان فندقی شدن میوه (تکرار به فاصله 20 روز)
§      گیاهان گلخانه ای §         1-2 لیتر در هزار لیتر آب (محلول پاشی)

§         2-4 لیتر در هر هکتار (آبیاری)

هر سه هفته یکبار
§      توت فرنگی §         3-2 لیتر در هزار لیتر آب (محلول پاشی)

§         6-8 لیتر در هر هکتار (آبیاری)

یکماه پس از کاشت، بعد از گلدهی، تکرار هر 3 هفته یکبار
§      پسته §         3-2 لیتر در هزار لیتر آب (محلول پاشی)

§         6-8 لیتر در هر هکتار (آبیاری)

بعد از گلدهی، زمان فندقی شدن میوه (تکرار به فاصله 20 روز)