کود مایع 20-20-20 یک محلول حاوی عناصر اصلی نیتروژن، فسفر و پتاسیم است که جهت رفع کمبود عناصر غذایی اصلی مورد نیاز گیاه استفاده می شود. این کود برای تمامی محصولات زراعی و باغی در طول مراحل رشد رویشی و زایشی توصیه می گردد. این کود در افزایش کیفیت و باروری گیاهان تاثیر بسزایی دارد و به افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی از قبیل آفات، خشکی و سرما زدگی کمک می کند.
این کود کاملاً در آب قابل حل بوده و با استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالا و عاری از کلر تولید گردیده است.
این کود در بطری های 1 و 5 لیتری عرضه می شود.
نیتروژن کل
(N) |
فسفر قابل استفاده
(P2O5) |
پتاسیم محلول
(K2O) |
20%W/V | 20%W/V | 20%W/V |
قابلیت مصرف از طریق محلول پاشی و کودآبیاری
استفاده از کود مایع 20-20-20، در فصل رشد رویشی در زمان ظهور برگهای جوان و نیز پس از تشکیل میوه ها می باشد. استفاده از این کود به روش محلول پاشی و تزریق به شکل محلول در آبیاری امکانپذیر است.
دستورالعمل مصرف | Directions for Use | ||
محصولات کشاورزی | زمان و میزان مصرف | Applications | Type of Crop |
بذرمال | § 5/1-1 لیتر برای هر 100 کیلو بذر
v قبل از کشت |
§ 1-1.5 lit per 100 kg seed
v Before planting |
Seed Pre-treatment |
درختان میوه | § 2-1 لیتر در هکتار (محلول پاشی)
§ 6-3 لیتر در هکتار (کودآبیاری) v از ابتدای دوره رشد و پس از گلدهی، در طول دوره رشد |
§ 1-2 lit per hectare (Foliar application)
§ 3-6 lit per hectare (Fertigation) v At the early stages of growth and after flowering, during fruit growing |
Fruit Trees |
غلات، سبزیجات و صیفی جات | § 2-1 لیتر در هکتار (محلول پاشی)
§ 5-3 لیتر در هکتار (کودآبیاری) v ابتدای دوره رشد، انتهای پنجه زنی |
§ 1-2 lit per hectare (Foliar application)
§ 3-5 lit per hectare (Fertigation) v At the early stages of growth, at the end of tapping |
Vegetable, Cereals |
چغندر، سیب زمینی، گوجه، سیر و پیاز و یونجه | § 3-2 لیتر در هکتار (محلول پاشی)
§ 6-5 لیتر در هکتار (کودآبیاری) v یکماه پس از جوانه زنی گیاه |
§ 2-3 lit per hectare (Foliar application)
§ 5-6 lit per hectare (Fertigation) v One month after the bud awakening |
Sugar beet, Potato,Tomato, Garlic, Onion, Alfalfa |
تمامی حقوق وب سایت برای ایرامون محفوظ است. طراحی توسط طرح سوم